Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μάκης Βορίδης στην Λαμία


07.02.2010: Πρωτοφανής η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση.

07.02.2010: Ο Μάκης Βορίδης στο βήμα της εκδήλωσης.

07.02.2010: Μάκης Βορίδης, Ουρανία Παπανδρέου και πλήθος Λαμιέων.

07.02.2010: Ο Μάκης Βορίδης μιλάει στα τοπικά ΜΜΕ για το πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδος του ΛΑ.Ο.Σ. στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδος, για να υποστηρίξει το αίτημα της διενέργειας δημοψηφίσματος για την Ιθαγένεια των μεταναστών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης και Ουρανία Παπανδρέου, ο δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο αντιδήμαρχος Λαμιέων και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Γεώργιος Σαγιάς, σύσσωμη η Ν.Ε. Φθιώτιδος και πλήθος κόσμου. Τον συντονισμό των ομιλιών έφερε σε πέρας, ο αντιπρόεδρος της Ν.Ε. Θωμάς Τουσιάδης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Σαγιάς, καλωσορίζοντας το ακροατήριο και τους ομιλητές.

Ο Μάκης Βορίδης, αφού εξήγησε λεπτομερώς όλες τις πτυχές του μεταναστευτικού προβλήματος, κατακεραύνωσε το υπό σύνταξη νομοσχέδιο, κατηγορώντας την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι επιχειρεί την αποσύνθεση του εθνικού μας ιστού και απέδειξε με επιχειρήματα την ορθότητα του αιτήματος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ενώ απέδωσε ευθύνες και στην ΝΔ για την χαλαρότητα με την οποία αντιπολιτεύεται σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα. Τέλος, κατηγόρησε την Αριστερά και ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ που, ενώ στο παρελθόν ζητούσε επίμονα δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό, τώρα είναι «επιλεκτικά» ενάντια στην πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. για δημοψήφισμα.

Η Ουρανία Παπανδρέου, μετανάστρια και η ίδια στο παρελθόν, εξήγησε το καθεστώς που ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. και τόνισε ότι η απόδοση της ιθαγενείας είναι μια βιολογική πραγματικότητα που δεν μπορεί να δίδεται τόσο εύκολα στον καθένα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά και του κόσμου που την παρακολούθησε, για την κλιμάκωση του αγώνα. Ακολούθησε συλλογή υπογραφών υπέρ του δημοψηφίσματος.


Ελληνικές Γραμμές
Πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας 2 - 11472 Αθήνα - τηλ: 211 7109128, fax: 210 3219181, email: webmaster@e-grammes.gr - http://www.e-grammes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου