Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ


Συνάντηση νεολαίων του ΛΑ.Ο.Σ
Αποφασίστηκε η κάθοδος στις φοιτητικές εκλογές και η δημιουργία συντονιστικού οργάνου Θεσσαλίας από τις αντιπροσωπείες της νεολαίας του κόμματος.Η σύσταση κεντρικού συντονιστικού οργάνου στην περιοχή της Θεσσαλίας είναι ο βασικός στόχος των νεολαίων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ)
Την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. Τρικάλων πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπειών νεολαίων του κόμματος από τους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος και έδωσε τις κατευθύνσεις στους παρευρισκόμενους νέους και νέες.


Επίσης συζητήθηκε και η προετοιμασία του κόμματος και της Φοιτητικής Νεολαίας Συναγερμού (ΦΟΣ) ώστε να κατέλθουν ψηφοδέλτιά της στις επόμενες φοιτητικές εκλογές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλίας.
Αποφασίστηκε ακόμη ο προγραμματισμός δράσης της νεολαίας με κύριους άξονες το περιβάλλον και τα κοινωνικά προβλήματα των νέων, όπως η ανεργία, τα ναρκωτικά κλπ.

Εκτενής συζήτηση έγινε και για το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη αλλά και για την πορεία του πατριωτικού κινήματος, ενώ εκφράστηκε απ’ όλους τους συμμετέχοντες η αισιοδοξία για αύξηση του εκλογικού ποσοστού του ΛΑ.Ο.Σ. τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις επόμενες εθνικές εκλογές.Στην συνάντηση παρόντες ήταν ο συντονιστής νεολαίας Κεντρικής Ελλάδας Δημ. Τσιάρας, ο υπεύθυνος νεολαίας της Ν.Ε. Τρικάλων, Χρ. Παλαράς, ο αντιπρόεδρος της Ν.Ε. Τρικάλων, Χρ. Τσιόλας και τα μέλη του οργάνου Γ. Κάβρας και Κ. Φράγκος, καθώς και εκπρόσωποι από την Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο τοπικός ΛΑ.Ο.Σ. διοργανώνει εκδήλωση για τον Κύπριο αγωνιστή της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου με ομιλητή κατά πάσα πιθανότητα τον βουλευτή Α΄Αθηνών Θ. Πλεύρη.

Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου