Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Από τη Ν.Ε. Τρικάλων του ΛΑ.Ο.Σ εξεδώθει το παρακάτω δελτίο τύπου:
Είναι γεγονός ότι η δράση μας έχει ενοχλήσει πολλούς. Από το πολιτικό κατεστημένο της περιοχής μας μέχρι τους ντόπιους κουκουλουλοφόρους που φιλοδοξούν να γίνουν και αυτοί άξιοι συνεχιστές των Εξαρχειωτών συντρόφων τους. Το πολιτικό κατεστημένο του νομού μας το αντιπαλεύουμε πολύ καλά μέχρι στιγμής, και η παρουσία μας στα πολιτικά πράγματα του νομού είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο αυτή την περίοδο. Μας προέκυψαν όμως και οι «επαναστάτες» της πλάκας που εδώ και μήνες ξεθυμαίνουν στις τζαμαρίες των γραφείων μας. Για την ιστορία λοιπόν, εδώ και καιρό «άγνωστοι» γράφουν σε τακτά χρονικά διαστήματα στις πινακίδες και στην είσοδο των γραφείων μας υβριστικά συνθήματα και προβαίνουν σε ασχήμιες γενικότερα. Δεν ασχοληθήκαμε μαζί τους ιδιαίτερα γιατί έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε και ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Στην συνέχεια μέσω της γνωστής ιστοσελίδας των Αθηνών που προφανέστατα έχει και στην πόλη μας τους ρουφιάνους της στοχοποίησαν μέλη της νεολαίας μας. Δεν ασχοληθήκαμε και πάλι γιατί κουκούλα και ρουφιάνοι είναι έννοιες ταυτόσημες. Επειδή όμως τα «παιδιά» είναι κακομαθημένα και συμπεριφέρονται σαν μαμμόθρεφτα που αν δεν τους δώσεις σημασία κλαίνε και πετάνε πράγματα στο πάτωμα, αποφάσισαν να «αναβαθμίσουν» τις επιθέσεις τους στις γνωστές για τις φασιστικές τους αντιλήψεις… τζαμαρίες των γραφείων μας. Παραμονή λοιπόν της επετείου της επιθέσεως των Γερμανών στην Ελλάδα οι λαμπροί αυτοί «αγωνιστές» της ελευθερίας πέταξαν πέτρες στα γραφεία μας και έγραψαν με σπρέι στην είσοδο.
Αναμφίβολα η νίκη που πέτυχαν είναι μεγάλη. Οι συγκεκριμένες τζαμαρίες είναι πια ..νεκρές. Το κόμμα μας δέχθηκε στα Τρίκαλα ένα καίριο πλήγμά και οι «αγωνιστές» μπορούν να καμαρώνουν μέχρι…αυνανισμού για την πράξη τους.
Για να σοβαρευτούμε τώρα. Με τα κακομαθημένα παιδάκια που το έβαλαν στα πόδια μόλις ένα περαστικός τους έβαλε τις φωνές από απόσταση πενήντα(!) μέτρων όταν αντιλήφθηκε τι κάνουν δεν θα ξανασχοληθούμε. Είπαμε, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Τον λόγο έχει απλά η αστυνομία και η δικαιοσύνη. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας αδιαφορώντας για τους «επαναστάτες» του γέλιου,( που τα σπυράκια της εφηβείας έχουν αφήσει βαθιά σημάδια επάνω τους) γιατί είμαστε βέβαιοι για το δίκαιο των ιδεών μας και την ορθότητα του πολιτικού μας λόγου. Προχωράμε λοιπόν και σε όποιον αρέσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου