Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΏΝ )


Η δήλωση του

«Το Σύνταγμα προβλέπει για ποια θέματα μπορεί να γίνει δημοψήφισμα», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος. «Και δεν είναι νοητό δημοψήφισμα για ένα τέτοιο λόγο».

Διαβάζω δήλωση του κ. Παυλόπουλου στην Ελευθεροτυπία ότι δεν είναι νοητό δημοψήφισμα για έναν τέτοιο λόγο . Για ποιο λόγο δεν είναι νοητό κ, Παυλόπουλε ; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε εσείς ποιοι και πόσοι θα είναι οι Έλληνες ;ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε εσείς ένας καθηγητής να δώσετε Ελληνική Ιθαγένεια στους Αλλοδαπούς ; εμείς που ζούμε στην Ελλάδα και είμαστε Έλληνες δεν πρέπει να ερωτηθούμε ; έτσι μόνοι σας αποφασίζετε;

Τι φοβάστε κ. Παυλόπουλε ; γιατί τόση συναίνεση με το Πασόκ για το καλό της Πατρίδος ; ή για το καλό το δικό σας ;

To Σύνταγμα δεν προβλέπει ότι οι Έλληνες δικαιούνται δωρεάν παιδεία; σε πόσα Ελληνικά πανεπιστήμια τηρείτε αυτό; και μάλιστα με δική σας ευθύνη ως πανεπιστημιακός; πόσες φορές δεν καταστράφηκε η περιουσία η ζωή η αξιοπρέπεια του Έλληνα Πολίτη; πόσες φορές τα εθνικά μας Σύμβολα δεν έγινα σκουπίδια, τι προβλέπει κ. Παυλόπουλε για αυτό το Σύνταγμα της Ελλάδος; τώρα σας έπιασε ο πόνος; κ. καθηγητά; τώρα είστε θεματοφύλακας του Συντάγματος;

k.Καθηγητά δεν προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος για τους πολιτικούς τιμωρία για την απιστία; Δεν προβλέπει ποινές για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ; το λάβατε υπόψη σας για το Βατοπέδιον ; για τα δομημένα ομόλογα; ,για τα δεκεμβριανά ;!!!!!!

Τώρα λέτε ότι δεν είναι νοητό ,κρίμα γιατί θεωρείτε τους Έλληνες ανόητους .Αλίμονο κ. καθηγητά αν προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από όρους, θα τα βρείτε μπροστά σας και μαζί με εσάς δυστυχώς εμείς και τα παιδιά μας .Σας βεβαιώνω κ. Καθηγητά ότι ελάχιστοι γνωρίζουν την διαφορά μεταξύ Ιθαγένειας και υπηκοότητας κανένα κράτος στον κόσμο δεν έδωσε Ιθαγένεια μόνο υπηκοότητα και εδώ έρχεται το Πασόκ να πρωτοτυπήσει αλλά το Πασόκ έχει το σχέδιο του και αυτό θα πάει άπατο. Γιατί αν οι αλλοδαποί ψηφίσουν αυτή την φορά υποψηφίους του Πασόκ στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν άπαντες αλλοδαπούς που θα έχουν πάρει την Ελληνική Ιθαγένεια ανεξαρτήτως κομμάτων και όταν θα απαιτούν (αυτοδιοίκητο περιοχών )θα απαιτούν ως Έλληνες και όχι ως μειονοτικοί. Μην ξεχνάτε (Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο) .

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα ως επισκέπτες του Κοινοβουλίου να αποφασίζετε για αλλαγή της φυσιογνωμίας της Πατρίδος μας;

Στην Ελβετία έγινε δημοψήφισμα για τους μιναρέδες εσείς κάνατε τύπου δημοψηφίσματος μεταξύ των μελών σας για τον νέο αρχηγό του κόμματος και στερείτε από εμάς τους Έλληνες το δικαίωμα να αποφασίσουμε αν ή όχι θα δεχτούμε (250.000 )αλλοδαπούς και με νόμο Σημίτη περί συνένωσης οικογενειών (1.000.000) να πάρουν την Ελληνική Ιθαγένεια ;

Αν κ. καθηγητά πιστεύετε ότι αυτό θα περάσει έτσι πλανάστε πλάνην οικτρά .

Ουδείς μωρότερος των δασκάλων που έλεγαν οι αρχαίοι υμών Έλληνες πρόγονοι .

Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

1 σχόλιο:

 1. Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
  Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
  Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
  μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
  Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

  http://enieopsifodeltio.wordpress.com
  http://apps.facebook.com/causes/61685

  http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

  http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

  http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
  http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή