Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕ!!!


Η «ανθελληνική δράση» της ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου»


Ερώτηση υπέβαλε προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση, ο Βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με τον νέο κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας τον οποίον ετοιμάζεται να εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ αναφέρεται κυρίως στις σχέσεις μίας συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, που αυτοτιτλοφορείται ως «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου». Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Σερρών: «Η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο. εκπροσωπείται από άτομα όπως ο κ. Νίκος Αλιβιζάτος και ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, γνωστοί για την πολυετή ανθελληνική τους δράσι (ανακοίνωση της Μ.Κ.Ο. στις 10/04/08 για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μειονοτικών σωματείων στην Θράκη ως «τουρκικών», αλλά όχι «πομακικών» ή «μουσουλμανικών» όπως προβλέπουν οι Διεθνείς Συνθήκες, για «μακεδονικές» μειονότητες στην Δυτική Μακεδονία, ανακοίνωση της Μ.Κ.Ο. στις 30/01/07 για το ότι «Η τέλεση θρησκευτικών τελετών με μέριμνα πολιτειακών φορέων παραβιάζει την θρησκευτική ελευθερία των πολιτών» όταν αφορά Χριστιανικές Ορθόδοξες τελετές την στιγμή που καλεί τούς πολιτειακούς φορείς με ανακοίνωση στις 26/05/09 να μεριμνήσουν για ανέγερση τζαμιού και κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα κ.λπ.).
Και αφού τελειώνει την αναφορά του, στις «ευγενείς δραστηριότητες» της παραπάνω ΜΚΟ, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, αναφέρεται στην σχέση που προφανώς αυτή έχει καλλιεργήσει με τις εξουσιαστικές δομές της χώρας – όχι μόνο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και αυτήν της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εν λόγω Ένωση που αυτοαποκαλείται Ελληνική ασχολείται αποκλειστικώς με τα «δικαιώματα» μόνον του αλλοδαπού «ανθρώπου» και όχι του Έλληνος, ο οποίος σάς ψήφισε στις τελευταίες εκλογές και σας εξουσιοδότησε να τον κυβερνήσετε. Η ανωτέρω Μ.Κ.Ο. στις 26/3/2009 παρουσία του τότε Υπουργού Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του πολιτικού εκπροσώπου Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, κ. Χάρη Καστανίδη παρουσίασε επισήμως ένα σχέδιο με τίτλο «Για έναν νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας».
Βέβαια, είναι γνωστό ότι οι περισσότερες από τις ελληνικές «ΜΚΟ» ουδεμία σχέση έχουν με τον «τίτλο» τους, καθώς διατηρούν άμεσες επαφές με κυβερνητικά σχήματα. Έτσι ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, αναλυτικά αναφέρεται, στην διαδρομή την οποία χρησιμοποιείται, για να διασπασθεί πλήρως ο κοινωνικός ιστός της χώρας.

Στις 16/11/2009 απεστάλη προς το Υπουργείο σας μία επιστολή από την Ένωσι στην οποία παρατίθεται μία σειρά θεμάτων αρμοδιότητός σας, διευκρινίζοντας ότι είναι στην διάθεσή σας ώστε να συμβάλει στην κατεύθυνση υλοποιήσεως των αλλαγών των υπαρχόντων νομοθετικών και οργανωτικών πλαισίων για τα ζητήματα μεταναστεύσεως και ιθαγένειας. Η επιστολή αυτή η οποία είναι στην ουσία το προαναφερθέν σχέδιο για έναν νέο κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας ασχολείται με ζητήματα τα οποία αφορούν: Την ιθαγένεια. Την συμμετοχή επί μακρόν διαμενόντων αλλοδαπών στις τοπικές εκλογές. Τις ταξινομήσεις του αλλοδαπού πληθυσμού ως εστίες παραβιάσεων δικαιωμάτων. Τις διαδικασίες εισόδου-παραμονής: μετάβαση σε καθεστώς νομιμότητος. Τους «δίχως χαρτιά» μετανάστες. Προσφάτως διαπιστώσαμε την πρόθεση της κυβερνήσεώς σας να προχωρήσει σε έναν νέο «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας».

Ρωτά λοιπόν, ο Ηλίας Πολατίδης τον αρμόδιο υπουργό:
Είναι σύμπτωση η απόλυτη ταύτιση του νέου «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» της κυβερνήσεώς σας με τον «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» της ψευδεπίγραφης Μ.Κ.Ο. «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου»;
Πώς εξηγείται το γεγονός της κατ’ ουσίαν παραχωρήσεως νομοθετικής πρωτοβουλίας σε Μ.Κ.Ο.;
Στο πρώτο θέμα της επιστολής της Μ.Κ.Ο. προς εσάς αναφέρεται εκτός των άλλων ότι «οι προτεινόμενοι κανόνες είναι κοινωνικά επιβεβλημένοι». «Κοινωνικά επιβεβλημένοι», όμως, κανόνες δίχως να ερωτηθεί η κοινωνία είναι οι κανόνες που επιβάλλονται από δικτατορικά καθεστώτα. Συμφωνείτε με την άποψη της εν λόγω Μ.Κ.Ο. και ποιο είναι για το Υπουργείο το περιεχόμενο του όρου «κοινωνικά επιβεβλημένοι»;
Είναι στις προθέσεις της κυβερνήσεως να ρωτήσει γι’ αυτά τα θέματα την κοινωνία, δηλαδή τον ελληνικό λαό, όπως επιβάλλεται στις δημοκρατικές κοινωνίες;

Εμείς θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μία πρώτη απάντηση στον Ηλία Πολατίδη. Καθόλου τυχαίες δεν είναι αυτές οι συμπτώσεις. Τυχαία δεν είναι ούτε η πλημμύρα, των διαφόρων ΜΚΟ. Όλα από την αρχή νομίζουμε ότι ήταν σχεδιασμένα. Σχεδιασμένα για να πραγματοποιηθούν όλα όσα βλέπουμε σιγά σιγά να γίνονται σήμερα. Και φυσικά με την ευγενή αρωγή των διαφόρων.

Δημήτρης Παπαγεωργίου
http://www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου