Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Μηνυτήριος αναφορά κατά του δημάρχου Αθηναίων

19.03.2010: Τα μέλη των συνδικαλιστικών οργάνων των εμπόρων της Αττικής λίγο μετά την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς κατά του δημάρχου Αθηναίων.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010, μέλη πρωτοβαθμίων και δευτεροβαθμίων συνδικαλιστικών οργάνων των Εμπόρων της Αττικής, κατέθεσαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, του Αντιδημάρχου (υπευθύνου για την Δημοτική Αστυνομία) Ανδρέα Παπαδάκη και της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., μηνυτήρια αναφορά, ζητώντας την άσκηση ποινικής διώξεως, αξιολογώντας ότι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους συμβάλλουν στην ανεξέλεγκτη διάσταση που έχει λάβει, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, το παράνομο εμπόριο από τους μετανάστες.

Η μηνυτήρια αναφορά κατετέθη από τα μέλη των οργάνων των εμπόρων που την συνυπέγραψαν και τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Γιάννη Ζωγράφο, ακολούθησε δε συνάντηση αυτών με τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κονταξή, στον οποίο ανέπτυξαν λεπτομερώς τις θέσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Παναγιώτη Δούμα στο τηλέφωνο 6936-153517.


Ελληνικές Γραμμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου