Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Η ΝΕΑ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


Ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί από τα κεντρικά του κόμματος η νέα Νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ Λάρισας. Η νέα σύνθεση της Ν.Ε. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ζουρνατζής Αλικιβιάδης
Αντιπρόεδρος Α' : Μπέλτσιος Χρήστος
Αντιπρόεδρος Β΄: Γρηγορίου Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος Γ΄: Λεονταρής Γεώργιος
Γραμματέας: Αξιόγλου Ελένη
Αναπληρωτής Γραμματέας: Τσουκαρέλας Ιωάννης
Γραφείο Οργανωτικού-Κινητοποιήσεων: Φασιάνης Ηλίας
Αναπληρωτής Οργανωτικού-Κινητοποιήσεων: Γκαγκάρας Γεώργιος
Γραφείο Συνδικαλισμού: Ντίνας Αναστάσιος
Αναπληρωτής Συνδικαλισμού: Γεωργούλας Ηλίας
Γραφείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Χατζημίχος Ιωάννης
Γραφείο Νεολαίας: Τσιάρας Δημήτριος
Γραφείο Γυναικών: Βασιλείου Τάνια
Γραφείο Οικονομικού: Ακριβούλης Αθανάσιος
Μέλη: 1/ Τσιαμίτης Απόστολος
2/ Γεωργολόπουλος Αχιλέυς
3/ Αγγλόπουλος Ηλίας
4/ Γουτσιός Χρήστος
5/ Παπαδούλης Γεώργιος
6/ Τάψας Ηλίας
7/ Λιότσιου Πηνελόπη
8/ Μπαντής Περικλής
9/ Παπαδόπουλος Δημήτριος
10/ Χριστάλης Απόστολος
11/ Βαϊόπουλος Απόστολος
12/ Ντάμτσιος Ανδρέας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:
Ο Άλκης Ζουρνατζής γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Μεγάλωσε στην πόλη του Βόλου στην οποία φοίτησε κατά το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο. Είναι κτηνίατρος ενώ έχει και πτυχίο ιατρικής. Σπούδασε σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας, της Σερβίας καθώς και στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Σέρβικα. Την τελευταία δεκαετία ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος κι έχει μία κόρη κι έναν γιο. Από το 2001 ανήκε στην Κ.Ε. του "Ελληνικού Μετώπου". Το 2005 προσχώρησε στον ΛΑ.Ο.Σ όπως κι όλα τα στελέχη του Μάκη Βορίδη. Στις προηγούμενες Εθνικές εκλογές το Σεπτέμβριο του 2007 χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία και χωρίς να έχει στόχο την εκλογή κατάφερε να συγκεντρώσει τον αξιοσέβαστο αριθμό περί των 600 ψήφων. Από τον Ιούλιο του 2008 εκλέχτηκε πρόεδρος της Ν.Ε. Λάρισας, θέση την οποία διατηρεί και στη Νέα Ν.Ε.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ:
Ο Χρήστος Μπέλτσιος γεννήθηκε στην ιστορική Τσαριτσάνη Ελασσόνας στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Είναι Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού- απόφοιτος της σχολής Εμποροπλοιάρχων. Μιλάει Αγγλικά και Αραβικά. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με επιχειρήσεις μικρού μεγέθους. Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ στο Νομό Λάρισας. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006, ασχολήθηκε πρώτη φορά ενεργά με τα κοινά καθώς ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το συνδυασμό του ΛΑ.Ο.Σ. και κατατάχτηκε στη 10η θέση ανάμεσα σε 42 υποψηφίους. Ένα χρόνο αργότερα στις Εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής και προς έκπληξη πολλών κατατάχτηκε στη μέση του ψηφοδελτίου συγκεντρώνοντας περίπου 800 ψήφους. Από τον Ιούλιο του 2008 είναι μέλος της Ν.Ε. Λάρισας ενώ από σήμερα είναι αντιπρόεδρος Α΄της νέας Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου