Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ-ΕΥΓΕ...


Ακόμα για κατάρριψη τουρκικού μαχητικού στο Αιγαίο μίλησε στην εφημερίδα REAL NEWS ο βουλευτής τους ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής, οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται ενδοτικές σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και για αυτό το λόγο οι Τούρκοι έχουν όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Μάλιστα ο κ. Βελόπουλος είπε ότι είναι σύνηθες όταν στην Τουρκία υπάρχει πολιτική αστάθεια να εκδηλώνεται αυτή με προκλητικές κινήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι η πολιτική της Ντόρας Μπακογιάννη χαρακτηρίζεται από «εσωστρέφεια».

Όσο για τις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία και την ΕΕ. ο κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι «μία κατάρριψη τουρκικού F-16 πάνω από το Αιγαίο μας, να είχε σταματήσει την Τουρκία και να οδηγούσε τους Ευρωπαίους εταίρους αναγκαστικά στην αλληλεγγύη προς Ελλάδα».

2 σχόλια:

  1. O Ελληνόψυχος Βουλευτής Κ.Βελόπουλος στέκεται στο ύψος του και χωρίς φόβο ως μέγιστος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΆΝΔΡΑΣ ο μοναδικός από τους 300 τολμά και λέει τα πράγματα με το όνομα τους.Ο ενδοτισμός όλων των κομμάτων στο σάπιο πολτικό σύστημα είναι μια αναμφισβήτητη αλήθεια.Ενω οι Τούρκοι λεηλατούν με κάθε τρόπο την εικόνα της Πατρίδας μας και θρυμματίζουν την εθνική μας αξιοπρέπεια οι Βουλευτές μας μένουν άπραγοι ,ανάξιοι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο,που πλέον είναι άμεσος.Εγείρεται όμως ένα ερώτημα;ΓΙΑΤΙ Κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ "ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ¨" ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ;ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ; ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ .ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρ'όλο που τον γνωρίζω
    και έχω σκοτωθεί μαζί
    του για διαφορα θέματα
    γι'αυτό του οφείλω ενα
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ.

    (Γιατί κάποιοι ενοχλούνται;
    Το ίδιο σχδόν είχε δηλώσει
    παλαιότερα και ο Παπαθεμελής.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή