Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Η ΝΕ.Ο.Σ. στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής



Η ΝΕ.Ο.Σ. στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής






Όλοι μας ζήσαμε τον πύρινο εφιάλτη που κατέκαψε δυστυχώς έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής αλλά και της Ελλάδος.

Η ΝΕ.Ο.Σ. και Οικολογική Δράση βρέθηκαν από το βράδυ της Παρασκευής στο Γραμματικό, τον Μαραθώνα, το Κάτω Σούλι, τον Διόνυσο, την Πεντέλη, το Πόρτο Γερμενό αλλά και ομάδα η οποία βρέθηκε στην Κάρυστο.

Τη Δευτέρα 24-8-2009 πολυάριθμο κλιμάκιο της ΝΕ.Ο.Σ. και εθελοντές της Οικολογικής Δράσης παρευρέθηκαν στην Καλλιτεχνούπολη όπου ακόμη υπήρχαν αρκετές εστίες φωτιάς οι οποίες πραγματικά μπορούσαν να γίνουν πάρα πολύ επικίνδυνες και να ζήσουμε απο την αρχή ένα νέο εφιάλτη.

Χωρίστηκαν ομάδες οι οποίες μαζί με πυροσβέστες αλλά και άλλους εθελοντές στην κυριολεξία όργωσαν το βουνό προσπαθώντας να σβήσουν όποια εστία έμενε ενεργή μετά τις συνεχόμενες ρίψεις νερού από τα Canadair.

Στην εθελοντική δράση αυτή το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Παναγιωτακόπουλος Ιωάννης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕ.Ο.Σ. Καλαντώνης Ιωάννης, ο Υπ. Οργανωτικού Αξιώτης Γρηγόρης καθώς και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Ανατολικής Αττικής κ. Σκιπίωνας Αποστολάκης. Μαζί τους δεκάδες άλλα μέλη αλλά και φίλοι της ΝΕ.Ο.Σ. κυρίως όμως νέοι άνθρωποι που δε δέχονται να βλέπουν την Ελλάδα μας να καίγεται, από την τηλεόραση...

Για ακόμη μία φορά τα περίφημα Οικολογικά κινήματα - κόμματα - μορφώματα έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου