Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009

Η ΝΕ.Ο.Σ. φωνάζει "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"

Χιλιάδες νέοι και μοτοσικλετιστές στην μεγαλύτερη πορεία μετά το 1996
Photobucket

Απέναντι από τα Τουρκικά φυλάκια, στο βάθος η σκλαβωμένη Αμμόχωστος, με την σημαία της επανάστασης

Photobucket

Η αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ. με τον πατέρα του Σολωμού Σολωμού μπροστά απο τους τάφους των δύο ηρώωνΗ αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ. με τον πατέρα του Σολωμού Σολωμού μπροστά απο τους τάφους των δύο ηρώων

Photobucket

Απέναντι από τα Τουρκικά φυλάκια, στο βάθος η σκλαβωμένη Αμμόχωστος, με την σημαία της επανάστασης του 21

Photobucket

Στο οδόφραγμα της Δερύνειας – Απαγόρευση εισόδου από τους κυανόκρανους στην αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ.

Photobucket

Ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. με τον πατέρα του Τάσου Ισαάκ

Photobucket

Η αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ. με τον πατέρα του Τάσου Ισαάκ
Photobucket

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥPhotobucket

Η Αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ. με τον πατέρα του Σολωμού στο σπίτι του
Photobucket

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ορθοδόξου Συναγερμού παρευρέθηκε στην Κύπρο για να τιμήσει τους σύγχρονους ήρωες Ισαάκ – Σολωμού. Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ. Παναγιωτακόπουλο Ιωάννη, τον πρώην Πρόεδρο Καράμπελα Παναγιώτη, από τον ταμία της ΝΕ.Ο.Σ. Λάππα Ζαχαρία και την υπεύθυνη του Βορειοηπειρωτικού Τομέα της ΝΕ.Ο.Σ Κρεμμύδα Αθηνά. Το παρόν έδωσε και το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Σταύρος Καρκαλέτσης.
Η αντιπροσωπεία ήταν παρόν στην πορεία των μοτοσικλετιστών καθώς και στο ετήσιο μνημόσυνο των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι η πορεία ήταν η μεγαλύτερη πορεία μετά το 1996.
Ο πρόεδρος και η αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ συνάντησαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα με τους γονείς του Τάσου Ισαάκ ενώ εχθές 10/08/2009 συναντήθηκαν με τον πατέρα του Σολωμού Σολωμού όπου υπήρξε ένας άκρως ενδιαφέρων και πολύωρος διάλογος .
Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Μεγαλόνησο τα στελέχη και ο Πρόεδρος συζήτησαν με Ελληνοκυπρίους φοιτητές και μαθητές. Εντύπωση προκάλεσε η ενθουσιώδης ανταπόκριση που έδειξαν τα παιδιά μόλις έμαθαν ποια είναι η ΝΕ.Ο.Σ.
Εκτενές Ρεπορτάζ για την περιοδεία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στην εκπομπή «Ελλάδα Γεια Σου» την Παρασκευή 14/08/2009 στις 4 το απόγευμα.
Να θυμίσουμε για μία ακόμη φορά ότι για τις υπόλοιπες πολιτικές νεολαίες οι ήρωες Ισαάκ – Σολωμού είναι μια ανάμνηση θολή μιας και ούτε υπήρχε εκπρόσωπος τους αλλά ούτε και κάτι που να δείχνει ότι δεν ξεχνούν. Προφανώς ξέχασαν, δεν υπολόγισαν όμως τον ΛΑ.Ο.Σ. και τη ΝΕ.Ο.Σ. που φωνάζουν και θα φωνάζουν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου