Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...!!!


Στις 16 και 17 του μήνα, πραγματοποιείται στη Λάρισα το 6 "αντιρατσιστικό φεστιβάλ". Γι ακόμη μία φορά κάποιοι γνωστοί για τις πεποιθήσεις τους προκαλούν το ένστικτο των Ελλήνων πολιτών αποκαλώντας τους ρατσιστές. Μάλιστα ο δήμος Λαρισαίων τους παραχωρεί την Κεντρική πλατεία της πόλης για δύο ολόκληρα εικοστετράωρα. Η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ και η ΝΕ.Ο.Σ Λάρισας εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ»

Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας από το δήμο Λαρισαίων σε κάποιες οργανώσεις για την πραγματοποίηση του «αντιρατσιστικού φεστιβάλ». Είναι ολοφάνερο ότι με αυτή την κίνηση η δημοτική αρχή αποδέχεται ότι στην πόλη μας υπάρχει ο ρατσισμός προσβάλλοντας έτσι το σύνολο των Λαρισαίων Ελλήνων πολιτών. Προσωπική ευθύνη φέρει κι ο δήμαρχος κ. Κων/νος Τζανακούλης διότι δεν είναι η πρώτη φορά που παραχωρεί γι αυτό το φεστιβάλ την κεντρική πλατεία. Αλήθεια κ. δήμαρχε δεν συνειδητοποιήσατε ακόμη ότι ο Ελληνικός λαός είναι σφόδρα πληγωμένος και αντίθετος με τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης; Δεν λάβατε τα μηνύματα των ευρωεκλογών του Ιουνίου αλλά και των πρόσφατων Εθνικών εκλογών; Σταματήστε να προσβάλετε τους περήφανους Λαρισαίους με τέτοιου είδους ενέργειες γιατί σε ένα χρόνο από σήμερα διεξάγονται οι δημοτικές εκλογές κι εκεί θα λάβετε ένα ακόμη μήνυμα από τους Έλληνες πολίτες που ζουν στην ανεργία, στην ανασφάλεια και στην αγωνία , και σαν να μην τους έφταναν όλα τα παραπάνω, κάποιοι τους αποκαλούν και ρατσιστές…


Σημείωση: Στους οργανωτικούς φορείς της εκδήλωσης μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η νεολαία του Συν, η εφημερίδα βαβυλωνία και αναρχικοί της πόλης.

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη... Εσείς είστε η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Λάρισας;

    Στην Ζούγκλα άλλα γράφουν:

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=70519&cid=6

    Που γράφετε εσείς τις παρακάτω φράσεις;
    1. «“στην εποχή μας δεν υπάρχει μετανάστευση με την ευρεία έννοιά της” και κάνει λόγο για
    2. “εποικισμό της χώρας από αλλόφυλους, αλλόθρησκους και τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν έχουν τίποτα κοινό πολιτιστικά και πολιτισμικά με τον έλληνα ευρωπαίο πολίτη”»

    Αληθεύουν αυτά που γράφει η Zougla και που μπορούμε να βρούμε αυτές τις ανακοινώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που γράφει η ζούγκλα είναι αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις τις Ν.Ε. Λάρισας και που αν δεν διαβαστούν ολόκληρες (οι ανακοινώσεις) τότε αλλοιώνονται οι ερμηνείες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή