Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Εκδήλωση κατά της τρομοκρατίας στην Θεσσαλονίκη


05.11.2009: Ο Γιάννης Κουριαννίδης εκφωνεί το ψήφισμα καταδίκης της τρομοκρατίας.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου η συμβολική εκδήλωση για συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και για την καταδίκη της τρομοκρατίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κίνηση Πολιτών «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» και τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννη Κουριαννίδη.

Αφορμή ήταν η πρόσφατη εγκληματική επίθεση των τρομοκρατών της Άκρας Αριστεράς εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου. Τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης συγκεντρώθηκαν έξω από το Α.Τ. Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αριστοτέλους έχοντας τοποθετημένους πάνω στα ρούχα τους αυτοκόλλητους στόχους, για να δείξουν έτσι ότι όλοι οι πολίτες βιώνουν πλέον την ανασφάλεια ως εν δυνάμει στόχος της τυφλής βίας της Αριστεράς.

Μοίρασαν εκατοντάδες φυλλάδια του ενημερωτικού εντύπου της Κίνησης, που αποτελεί συνάμα και ένα ενημερωτικό δελτίο της δράσης του Γιάννη Κουριαννίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης και τελικώς αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Θεσσαλονίκης Θωμά Ακριβόπουλο και Γιάννη Κουριαννίδη και Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης Γεράσιμο Αντύπα, που συμπαραστάθηκαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, επέδωσαν ψήφισμα των συγκεντρωθέντων στον Διοικητή του Α.Τ. Στην εκδήλωση παρέστη επίσης και ο πρόεδρος της Διοικούσας του Λ.ΑΟ.Σ. Μακεδονίας - Θράκης Φιλώτας Αλεξιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου