Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Το αύριο μας ανήκει! Συνέντευξη του Νικ Γκρίφιν στην εφημερίδα «Junge Freiheit»


κ. Γκρίφιν στην πολιτική σκάνδαλα υπάρχουν πάντοτε. Γιατί το πρόσφατο σκάνδαλο με τα βουλευτικά έξοδα είναι διαφορετικό;

Συνήθως, ένα σκάνδαλο αφορά κάποιον μεμονωμένα, μία ομάδα πολιτικών ή ένα κόμμα. Αυτή τη φορά όμως είναι όλοι, όλο το κατεστημένο. Το σύνολο της κατεστημένης πολιτικής τάξεως έχει κρυμμένους σκελετούς στην ντουλάπα του. Οι πολίτες είναι επιεικώς εξαγριωμένοι.

Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι Εργατικοί και Συντηρητικοί δεν μπορούσαν προεκλογικά ούτε περιοδεία να κάνουν, διότι φοβούνταν ότι θα δεχθούν επιθέσεις από αγανακτισμένους πολίτες. Κι αυτό την στιγμή που οι δικοί μας άνθρωποι μπορούσαν να κινούνται ελεύθερα όπου θέλουν, χωρίς να έχουν να φοβηθούν κάτι, εξαιρουμένων φυσικά των περιοχών που κατοικούνται αποκλειστικά από μετανάστες, όπου όμως ούτε εμείς επιθυμούσαμε να πάμε.

Θα μπορούσε να διαλυθεί το κομματικό κατεστημένο, όπως στην Ιταλία το 1993;

Δυστυχώς, δεν φαίνεται να γίνει κάτι τέτοιο σύντομα. Όμως αργά ή γρήγορα και άλλα κόμματα σαν το BNP θα αποκτήσουν ισχύ και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αν δεν σπάσει το δίπολο των κατεστημένων κομμάτων, δεν θα επιτευχθεί η επιθυμούμενη αλλαγή, ασχέτως εάν μελλοντικά όλο και περισσότερα μικρά κόμματα μετακομίσουν με περισσότερες έδρες στο Ουεστμίνστερ. Συμφωνείτε;

Ναι, αυτό το σκάνδαλο δεν θα μας φέρει στην εξουσία. Θα μας επιτρέψει όμως να διεμβολήσουμε το σύστημα φεύγοντας από το κοινοτικό και πηγαίνοντας σε ένα επίπεδο εθνικών εκλογών πλέον. Και τα μεγάλα κόμματα έχουν εν τω μεταξύ υπερχρεωθεί, κυρίως οι Εργατικοί. Υπάρχει περίπτωση να χρεοκοπήσουν οικονομικά και κατ’ επέκταση να κατακερματισθούν. Μετά από κάτι τέτοιο η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Πώς νομίζετε, λοιπόν, ότι θα εξελιχθούν οι επόμενες εκλογές για την Κάτω Βουλή, το αργότερο το 2010;

Θα υπάρξει μεγαλύτερη αποχή. Θα ενισχυθούν μάλλον κατά 1% το BNP και οι Πράσινοι, κάτι όμως που δυστυχώς, λόγω του εκλογικού μας νόμου, δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη ως προς τις έδρες. Οι Συντηρητικοί θα κερδίσουν τις εκλογές. Η κυβέρνησή τους όμως, μετά από περίπου δύο χρόνια θα καταρρεύσει λόγω της οικονομικής καταστάσεως, με αποτέλεσμα οι Συντηρητικοί να έχουν χαραμίσει για μια ολόκληρη γενιά κάθε πίστωση που τους παρείχαν οι ψηφοφόροι. Για εμάς, λοιπόν, δεν έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες, αλλά οι μεθεπόμενες εκλογές. Αυτές θα είναι τότε οι εκλογές του BNP!

Το UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου) αρνείται την συνεργασία με το BNP;

Ο λόγος είναι ένας συνδυασμός δειλίας, εγωισμού και ιδεολογίας. Γιατί όντως πολλοί άνθρωποι του UKIP συμφωνούν ουσιαστικά μαζί μας, ειδικά εις ό,τι αφορά το ζήτημα της μεταναστεύσεως. Αποστασιοποιούνται όμως από εμάς, μόνο και μόνο για λόγους πολιτικής ορθότητος.

Γνωρίζουν ότι θα τσακωθούν με τα ΜΜΕ και ειδικά το BBC αν δεν τηρήσουν αυτήν την στάση. Εκτός αυτού, φοβούνται την αριστερή βία, ότι δηλαδή θα τους σπάνε τα τζάμια, όπως σ’ εμάς κλπ. Υπάρχει όμως και με μία διαφορά ως προς το περιεχόμενο των απόψεών τους: είναι μεν κατά της Ε.Ε., αλλά υπέρ μίας συμμαχίας με τις Η.Π.Α. Εμείς, αντιθέτως, δεν είμαστε Ατλαντιστές.

Η ανάμειξή σας σε υποθέσεις Αρνήσεως του Ολοκαυτώματος δεν παίζει έναν μεγάλο ρόλο;

Πρώτον, δεν έχω κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο, στην Μεγάλη Βρετανία κανείς δεν μπορεί να παραπεμφθεί για κάτι τέτοιο. Δεύτερον, δεν αμφισβητώ ότι οι ναζί δολοφόνησαν έναν μεγάλο αριθμό Εβραίων, μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίοι. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός. Αυτό που όντως έπραξα, ήταν να χρησιμοποιήσω σκληρές εκφράσεις για το πώς οι Φιλελεύθεροι και οι Αριστεροί χρησιμοποιούν το Ολοκαύτωμα με σκοπό να αποτρέψουν οποιαδήποτε συζήτηση για τις συνέπειες της μαζικής μεταναστεύσεως για την κοινωνία. Η κατηγορία εις βάρος μου ήταν η «υποκίνηση ρατσιστικού μίσους», επειδή επέτρεψα στον εαυτό μου να ασκήσει κριτική στην μετανάστευση και να τονίσει την ανάγκη για περισσότερα λευκά μωρά. Καλύτερα όμως να είσαι εγκληματίας της σκέψεως παρά να εξαπατάς τους ψηφοφόρους.

Το BNP έχει πλέον αποστασιοποιηθεί από το φιλικά προς τον εθνικοσοσιαλισμό προσκείμενο Εθνικό Μέτωπο, από το οποίο προήλθε. Οι επικριτές σας, ωστόσο, λένε ότι αυτό δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά τακτικό πολιτικό ελιγμό.

Πρέπει να παραδεχθώ ότι το BNP είχε αυτήν την τάση – δεν θα πήγαινα όμως τόσο μακριά ώστε να πω ότι ήμαστε «φιλικά προσκείμενοι». Η αλλαγή από τότε είναι πραγματική. Σήμερα έχουμε απομακρυνθεί από την αντίληψη ενός ισχυρού κράτους και υποστηρίζουμε μία Αναδιανομή, ένα σύστημα μικρών πολιτικών μονάδων, κοντά στον λαό.

Τονίζετε ότι είστε Εθνικιστής και όχι Συντηρητικός.

Σε κάθε περίπτωση! Έχουμε μεν κάποιες συντηρητικές αξίες, αλλά δεν είμαστε Συντηρητικοί. Αρχή μας είναι ότι η Μεγάλη Βρετανία πρέπει να είναι ζήτημα του βρετανικού λαού.


Πηγη: Ελληνικες γραμες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου