Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

OI ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Αλβανός πρόεδρος του συλλόγου μεταναστών κάλεσε χθες όλους τους Έλληνες μέσω των λαρισαϊκών εφημερίδων να μην ψηφίσουν ΛΑ.Ο.Σ γιατί είναι ρατσιστικό κόμμα. Σε απάντηση στον Μήτσι η Νομαρχιακή επιτροπή Λάρισας του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε σήμερα σε όλες τις εφημερίδες τα εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Λάρισας, γεμάτη απορία και αγανάκτηση ανέγνωσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθέρια» της Πέμπτης 04 Ιουνίου 2009, στη σελίδα 23, αναφορικά με τα παράπονα και τη θέση των Αλβανομεταναστών του Μήτση απέναντι στις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για το μεταναστευτικό θέμα και απαντάμε:

Κατ’ αρχάς ο πρόεδρος μας και το κόμμα μας δεν καταφέρθηκαν ποτέ συλλήβδην για όλους τους αλλοδαπούς μετανάστες στη χώρα μας οποιουδήποτε χρώματος και φυλής κι αν προέρχονται.

Ξεκάθαρα και κατ’ επανάληψιν έχει πει ότι θέλουμε τόσους σε αριθμό όσους σηκώνει η οικονομία μας και οι λοιπές δυνατότητες της πατρίδας μας και να εισέρχονται οι μετανάστες στην πατρίδα μας με τις διαδικασίες έλεγχου που ακολουθεί κάθε άλλο συγκροτημένο Ευρωπαϊκό κράτος.

Κύριοι αλλοδαποί του Μήτση έχουμε κάθε διάθεση, σαν πολιτικός χώρος, να αφουγκρασθούμε τα όποια παράπονα σεβόμενοι κάθε δικαίωμα σας που απορρέει από τις συνθήκες αλλά και την φιλοξενία του Διός που μας διακρίνει. Αλήθεια τι είναι ο Ξένιος Δίας; Ξέρετε; Έχετε και εσείς όμως την μεγάλη υποχρέωση να σας διακρίνει η απαιτούμενη συστολή, σεβασμός αλλά και ΕΞΥΠΝΑΔΑ να μην προκαλείτε, ιδιαίτερα μέσα από τα συλλογικά σας όργανα, τις εθνικές και πολιτικές ευαισθησίες του λαού , που σας φιλοξενεί, ιδιαίτερα όταν δεν σας πέφτει λόγος.

Μπορούσατε κύριοι αλλοδαποί του Μήτση να εκφράσετε τα συγκεκριμένα παράπονα σας για το κόμμα μας με κάθε τρόπο που εσείς θα επιθυμούσατε αλλά ήταν διόλου επιτρεπτό για σας, για τους παραπάνω λόγους που εκθέσαμε, να εκφράσετε τα παράπονα σας αυτά σαν προεκλογικά και ψηφοθηρικά κριτήρια σε βάρος του κόμματος μας τις παραμονές των εκλογών. Η αγανάκτηση μας δεν έγκειται βέβαια στο ότι μας «έπιασε φόβος» ότι θα μειωθεί το ποσοστό μας με την αναίσχυντη αυτή παρέμβαση του δημοσιεύματος σας. Θα λέγαμε μάλιστα, ότι ο χρόνος και ο τρόπος που επιλέξατε θα συνεγείρει κάθε Έλληνα Λαρισαίο πολίτη να σκεφθεί να ψηφίσει ΛΑ.Ο.Σ.

Η αγανάκτηση μας αυτή καθ’ αυτή αφορά την πράξη σας, σαν μια απαράδεκτη πολιτικά εσκεμμένη ενέργεια σε βάρος του ΛΑ.Ο.Σ., ενέργεια που σίγουρα υποκινήθηκε από άλλους πολιτικούς χώρους.

Κύριοι αλλοδαποί του Μήτσι πράξατε, με το δημοσίευμα σας αυτό, λάθος απαράδεκτα ατυχές για την εξυπνάδα που θεωρούσαμε ότι σας διακρίνει. Σας επισημαίνουμε ιδιαίτερα ότι όπως εμείς, σαν πολιτικός χώρος, ουδέποτε αναμειχθήκαμε στους Γάτος Νάνους και Μπερίσιδες σας, στις πυραμίδες σας, δεν αναμοχλεύσαμε ποτέ πολεμικές δραστηριότητες της χώρας σας εναντίον της πατρίδος μας, όπως το 1940 και το 1946- 49, με αποτέλεσμα τις τόσες και τόσες θυσίες παιδιών της Ελλάδος και δεν σας ενοχλούμε γενικώς, πέραν μιας τοποθέτησης μας στο μεταναστευτικό θέμα, έτσι και εσείς να κλείνετε το στόμα σας, και να ιστέ άκρως ιδιαίτερα προσεκτικοί, σε ότι ενοχλεί τις εθνικές μας και πολιτικές μας ευαισθησίες.

Οποίος δεν συμφωνεί μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως είπε πρόσφατα στους αλλοδαπούς της χώρας του και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, της πιο δημοκρατικής δηλαδή χώρας του πλανήτη μας.

Εν πάση δε περιπτώσει κύριε Μήτσι , μια και αναρωτηθήκατε στο δημοσίευμά σας ποιοι είναι οι πραγματικοί Έλληνες, για να σας λύσουμε την απορία,σας λέμε είναι αυτοί που όσες φορές αιτήθηκε στη δεκαετία του ΄40, υπεράσπισαν την τιμή της Ελλάδος εναντίον κάθε εχθρού, ξενοκίνητου και μη, που την επιβουλεύτηκε τότε. Φίλε συνέλληνα οποιασδήποτε πολιτικής αποχρώσεως, το δημοσίευμα αυτό του Μήτσι πρέπει να σε διεγείρει και αφυπνίσει. Φαντάσου τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια ακόμα με την ανεξέλεγκτη αυτή μεταναστευτική εισροή και τις απίθανες προκλήσεις της. Δεν θα διαμαρτυρηθείς λοιπόν για να σταματήσει το κακό που είναι έξω από την πόρτα σου;

Με αγάπη,

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Λάρισας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου