Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Διαδήλωση της ΝΕ.Ο.Σ. κατά της λέσχης Bilderberg


16.05.2009: Η νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ. διαδηλώνει κατά της συνεδρίασης της λέσχης Bilderberg στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης.

Μαχητική και αγωνιστική η παρουσία των νεολαίων του ΛΑ.Ο.Σ. στην διαδήλωση κατά της συνεδρίασης της λέσχης Bilderberg το Σάββατο 16 Μαΐου. Αρχικά η πορεία ξεκίνησε από τρία διαφορετικά μπλοκ τα οποία ανήρτησαν και τα πανό. Μετά συνενώθηκαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος από όπου συνεχίστηκε και η πορεία προς τον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης. Επίσης νεολαίοι με φουσκωτό σκάφος έκαναν τον περίπλου του Λαιμού της Βουλιαγμένης με ένα πανό που έγραφε «Bilderberg ανεπιθύμητοι». Έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από τις λιμενικές αρχές οι οποίες και προσπάθησαν να τους ανακόψουν.

Παρά τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα που δεν επέτρεψαν στην πορεία να φτάσει μέχρι τον Αστέρα (ενώ εχθές επέτρεψαν ΣΤΟ ΚΚΕ) οι νεολαίοι και αρκετός κόσμος διαδήλωσαν και φώναξαν συνθήματα κατά της παρουσίας στην Ελλάδα των παγκόσμιων φονιάδων των λαών. Επικεφαλής της διαδήλωσης ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, ο γ.γ. του ΛΑ.Ο.Σ κ. Μπαμίχας, στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., οι Σκιπίων Αποστολάκης, Σπύρος Σταματόπουλος κ.α.

Παρά την προτροπή πολλών νεολαίων να συνεχισθεί η πορεία, παρά τα απαγορευτικά, στρατιωτικά - αστυνομικά οι διοργανωτές της πορείας αποφάσισαν να μην έρθουν σε αντιπαράθεση με τα αστυνομικά όργανα. Η ΝΕ.Ο.Σ. ποτέ δεν σιώπησε, ποτέ δεν λύγισε, ποτέ δεν γονάτισε μπροστά σε αυτούς που αποφασίζουν δικτατορικά για εμάς χωρίς να τους νοιάζουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου