Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Μάρτη

20.05.2009: Πλήθος κόσμου στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Μάρτη.

Με την παρουσία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γεωργίου Καρατζαφέρη και τους χαιρετισμούς του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της χώρας πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική τιμητική εκδήλωση για τον ευπατρίδη πολιτικό Νίκο Μάρτη που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εθνικών & Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης» στο ξενοδοχείο President, την Τετάρτη το βράδυ, 20 Μαΐου.

Στο τιμώμενο πρόσωπο απεστάλη μία μεγάλη ανθοδέσμη από τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή. Για την προσωπικότητα, το έργο και τη δράση του Νίκου Μάρτη μίλησαν ο Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, Ακαδημαικός, ο Χρήστος Γούδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας, και ο Γεώργιος Δίελλας, Πολιτικός Επιστήμων.

Τον Νίκο Μάρτη χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, η Υπουργός Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη, ο Υπουργός Υγείας Δ.Αβραμόπουλος, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι διατελέσαντες Υπουργοί Βορείου Ελλάδος & Μακεδονίας-Θράκης Γ.Καλαντζής, Στέλιος Παπαθεμελής, Γ.Τριαρίδης, Π.Χατζηνικολάου, Β.Ιντζές, η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, ο Πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, ο συμπολεμιστής του στη μάχη του Ρίμινι και Πρόεδρος της Ενώσεως Ιερολοχιτών αντιδήμαρχος Αθηναίων Ζ.Χατζηφωτίου, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και τ. Νομάρχης Καβάλας-Φλώρινας Θ.Ασπασίδης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Α.Κολοκοτρώνης, ο τ. υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανόλης Στρατάκης, η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα, ο Νομάρχης Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλος, ο Νομάρχης Φωκίδος Ν.Φουσέκης και οι Μητροπολίτες Χαλκίδος Χρυσόστομος, Καστοριάς Σεραφείμ, Θεσσαλιώτιδος Κύριλλος και Φθιώτιδος Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πάνω από 400 άτομα που κατέκλυσαν την αίθουσα και δημιούργησαν συγκινησιακή φόρτιση, διακρίναμε μεταξύ των άλλων, τον τ. Πρωθυπουργό Ι.Γρίβα, τον ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. πρέσβη Γ.Γεωργίου, τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Θ.Πλεύρη, Δ.Αράπογλου, Κ.Αϊβαλιώτη, την επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. Ν.Τζαβέλλα, τον γ.γ. του ΛΑ.Ο.Σ. Α.Μπαμίχα, τον γενικό διευθυντή του ΛΑ.Ο.Σ. Ν.Χριστοδουλόπουλο, τους αντιπροέδρους του Ινστιτούτου «Ίων Δραγούμης» Καθηγητή Κ.Νιάρχο, Κ.Σκανδαλάκη & Νίκο Σαλαβράκο, το μέλος του Δ.Σ. Χ.Σπέντζα καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, πνευματικό και επιστημονικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου