Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Εκδήλωση στην Ζάκυνθο για την Πρωτομαγιά


01.05.2009: Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου.

01.05.2009: Στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ζακύνθου.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της ελληνικής εργατικής Πρωτομαγιάς την Παρασκευή 1η Μαΐου έξω από το χώρο του Δικαστικού Μεγάρου στην Ζάκυνθο. Οι Έλληνες πατριώτες έδωσαν δυναμικό παρόν παρά το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας που καλλιεργήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Υβριστικά συνθήματα που γράφτηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και απέναντι από τα γραφεία της Ν.Ε. χαρακτήρισαν το ύφος και το ήθος των ιδεολογικών μας αντιπάλων. Επιπλέον οι «περιπολίες» των γνωστών-αγνώστων και όχι μόνο, από πολύ νωρίς γύρω από τον χώρο της εκδήλωσης δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν την προσέλευση του κόσμου. Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και την επομένη ημέρα με ψευδή δημοσιεύματα περί ακύρωσης της εκδήλωσης από την μία και την αποσιώπηση του γεγονότος από την άλλη. Χάρη όμως στις προσπάθειες της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ζακύνθου και την καλή οργάνωση αποφεύχθηκαν εντάσεις ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιτυχή τέλεση της εκδήλωσης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της Ν.Ε. Αναστάσιος Μαρίνος, ο αντιπρόεδρος Αντώνιος Ανδρεώλας και ο γραμματέας Ανέστης Κοκκάκης. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Αδαμαντία Σπαθάτου εκπροσωπώντας τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ Ζακύνθου θα συνεχίσει να δίνει δυναμικό παρόν, αγωνιζόμενη υπέρ των δικαιωμάτων του Έλληνα εργάτη.

Η ταξική συνείδηση είναι μία απάτη
Δουλειά στον Έλληνα εργάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου